onsdag 10. juni 2009

Netvibes

Da har jeg laget min første netvibe, denne har jeg tenkt å bruke i samfunnsfagundervisningen til høsten, temaet er den industrielle revolusjon.

Her kan du se siden:

http://www.netvibes.com/privatepage/2#Generelt_om_den_industrielle_revolusjon

tirsdag 9. juni 2009

Film

Vi hadde fagdag i norsk og klassen ble delt inn i 6 grupper. De trakk hver sin oppgave, og tilsammen skulle alle filmene utgjøre et tv-program en vanlig kveld. Filmene ble utrolig bra, men selv om vi brukte hele dagen og alle friminuttene, var en dag altfor lite! Gruppene rakk stort sett å filme ferdig, men bare ett par grupper fikk tid til å redigere. Resultatet ble likevel kjempebra! En flink elev har sagt seg villig til å redigere alle filmene sammen, og jeg håper jeg kan vise resultatet her etter hvert.

Nytt år...nye muligheter...

Men, først en laaaaaang sommer:-) For en gangs skyld er våren ganske avslappende, det er fordelen med å ha 10. trinn, rettinga er unnagjort før eksamensperioden, og vips: en rettfri vår! Derfor har jeg også fått tid til å tenke på alt jeg vil gjøre neste år. Har brukt mye tid bare på å lese alle de spennende bloggene, særlig dem om norskfaget, og jeg får så mye inspirasjon! Har nå tenkt å prøve ut glogster til høsten med nye 8. klasser, jeg syns dette programmet var enkelt å bruke og jeg tror det er inspirende for elevene.